Hey gidi günler
Sayfa: [1]
  Yazdýr  
Gönderen Konu: Hey gidi günler  (Okunma Sayýsý 247 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
e.meral
�ye Bilgileri Aktif Üye
*
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 54

« : 07 Þubat 2010, 12:43:07 »

Hey gidi günler,   bu sabah aklýma geldi eski günler, wallaha sitesi, adultturk tvcaps derken tam 6 sene geçmiþ üzerinden, baktým eski mesajlar duruyor , bir okuyayým dedim, beni en çok üzen ise erdem arkadaþýmýn gönderdiði mesajlardý, o artýk aramýzda deðil geçen sene 20 aralýk ta trafik kazasýnda kaybettik onu, ben erdem le çok samimi olmuþtum, internet üzerinden tanýþtýk ve arkadaþlýðýmýzý net dýþýnada taþýdýk, az adminlik etmedik beraber, emre tonyokuk thamezaslý ve daha niceleri, içimden geldi bu düþüncelerimi burada satýrlara dökmek istedim. yeni adminimizden özür , tüm site üyelerine iyi eðlenceler dilerim.

Etem

Robot Moderat�r
Anahtar Kelime
*
Offline Pasif

View Profile
Re: Hey gidi günler
� Posted on: 30 Temmuz 2010, 23:56:33 �

uyari
Merhaba ziyaret�i. �ncelikle sitemize ho�geldiniz. Ben robot moderat�r olarak siteden daha fazla yararlanman�z i�in sitemize �ye olman�z� �neririm. iyi e�lenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Hey gidi günler oyunlar�, Hey gidi günler program�, Hey gidi günler oyunu indir, Hey gidi günler program y�kle, Hey gidi günler download, Hey gidi günler hikayeleri, Hey gidi günler resimleri, Hey gidi günler haber, Hey gidi günler y�kle, Hey gidi günler videosu, Hey gidi günler msn eklentisi, �ark� s�zleri
zge
�ye Bilgileri Kýdemli Üye
*
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 5047

« Yanýtla #1 : 16 Temmuz 2010, 19:34:16 »

bende cok eski sayılmam ama güzel bi siteyi kaybetmek kötüydü insallah eski günlerine döner
e.meral
�ye Bilgileri Aktif Üye
*
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 54

« Yanýtla #2 : 18 Temmuz 2010, 09:25:59 »

bende eski günlere dönmesini bekliyorum.

Sayfa: [1]
  Yazdýr  

Gitmek istediðiniz yer: